Prijs voor de vrijwilliger 2021

Vrijwilligers vind je overal. Denk bijvoorbeeld aan je buurvrouw die met de glimlach haar schouders onder elk buurtfeest zet. De materiaalman die leeft voor de ploeg. Het rekenwonder dat ervoor zorgt dat de rekeningen kloppen. Ze verdienen allemaal een welverdiende 'bedankt!' Wil jij iemand bedanken voor zijn vrijwillige inzet? Nomineer haar/hem dan voor de Prijs voor de Vrijwilliger. Wil je een hele organisatie bedanken? Dat kan ook. Want zowel individuen als organisaties vallen in de prijzen. De Prijs voor de Vrijwilliger wordt uitgereikt tijdens de Week van de Vrijwilliger die elk jaar start aan het einde van de maand februari.

Iedereen die vrijwilligerswerk doet, kan genomineerd worden. Ook vrijwilligers of organisaties die niet in de kijker lopen of opvallen, maar die achter de schermen wel onmisbaar zijn. Een vrijwilliger die anderen motiveert, die kansen geeft of aandacht heeft voor kwetsbare mensen.

Voor de editie van 2021 kon je vrijwilligers nomineren vanaf zaterdag 5 december 2020 tot woensdag 20 januari 2021. De winnaars maken we binnenkort bekend, bij de start van de Week van de Vrijwilliger op zaterdag 27 februari.