Fiere vrijwilliger!

1 op 7 Mechelaars doet vrijwilligerswerk. En daar zijn we fier op. Vrijwilligers zijn onmisbaar voor onze stad. Heel veel organisaties kunnen rekenen op de inzet van een heleboel enthousiaste vrijwilligers. En dat mag gezien worden! Daarvoor organiseren we een grote stickeractie. De aftrap voor deze actie geven we op zondag 27.02, de start van de Week van de vrijwilliger.

Stickers voor organisaties

Hier blijven vrijwilligers plakken

Hang vanaf zondag 27.02, de start van de Week van de Vrijwilliger, een sticker aan het raam van jouw organisatie en toon dat vrijwilligers ook voor jou onmisbaar zijn.

Het Mechelse vrijwilligerspunt biedt deze stickers gratis aan. Je kan ze zelf personaliseren door de naam van jouw organisatie in te vullen. Kleef ze op een goed zichtbare plek aan het venster. Zo ziet iedereen dat jij fier bent op jouw vrijwilligers.

Stickers voor vrijwilligers

Fiere vrijwilliger bij ...

Heb jij fiere vrijwilligers of ben je zelf een fiere vrijwilliger? Toon dat je jouw vrijwilligersjob met hart en ziel én met veel plezier doet. Hang een sticker aan je raam of op een andere zichtbare plek. Zo laat je aan jouw buren en alle voorbijgangers zien dat je een vrijwilliger bent.

 

  • Nog geen sticker in je bezit? Vanaf vrijdag 18.02 kan je de stickers ook afhalen in het Huis van de Mechelaar, het Sociaal Huis of Het Predikheren.
  • Hang de sticker aan het raam.
  • Post een foto van jouw raamsticker op jouw socialemediakanalen met de hashtags #hierblijvenvrijwilligersplakken #vrijwilligerspuntmechelen #2800love