Op zoek naar vrijwilligers

Als organisatie of lokaal bestuur kan je jouw vrijwilligersvacatures toevoegen aan de vacaturedatabank van vrijwilligerswerk.be. Deze vacaturedatabank is een initiatief van Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk vzw. Het is volledig gratis en een uitstekende tool om jouw vacatures op een duidelijke en overzichtelijke manier te structureren.

Registreer jouw organisatie en maak vacatures aan in de vacaturedatabank

  • Registreer jouw organisatie op vrijwilligerswerk.be. De gegevens van jouw organisatie of vereniging worden nagekeken. Je kan pas vacatures toevoegen van zodra jouw aanvraag goedgekeurd is.
  • Als je aanvraag goedgekeurd is, krijg je een bevestiging via email. Vanaf dan kan je vacatures aanmaken. De vacatures verschijnen ook automatisch op het Mechelse vrijwilligerspunt op de pagina 'Ik wil vrijwilligerswerk doen'.
  • Geïnteresseerden kunnen via de vacaturebank rechtstreeks in contact komen met je organisatie.

Voeg een vacature toe

Project Mozaïek

Ben je op zoek naar vrijwilligers?

Misschien kan project Mozaïek je helpen. Via dit project zoekt stad Mechelen voor anderstalige nieuwkomers een plek waar ze kunnen vrijwilligen en hun skills, competenties en know how kunnen inzetten. Het traject van de vrijwilliger wordt nauw opgevolgd door een medewerker van de stad. Hij/zij probeert de juiste vrijwilligersprofielen te matchen aan uw vraag naar vrijwilligers.

Ben je geïnteresseerd? Meer info via de organisatie pagina van Mozaiek.

Ben je als persoon op zoek naar de hulp of ondersteuning van een vrijwilliger?

Een zorgzame buur kan je helpen bij een onverwachte en kortstondige hulpvraag. 

Stel je hulpvraag of bel naar 0800 20 800. Onze medewerkers bekijken wat de beste oplossing is en contacteren je.

Ik zoek hulp