In de pijplijn

Voor sommige initiatieven worden momenteel de eerste stappen gezet. Heb je interesse om je steentje bij te dragen of je kennis te delen, neem dan contact op met de contactpersoon van het project dat jouw interesseert.

Openluchtcinema organiseren

Mensen samenbrengen en afsluiten met een film als de zon onder gaat. Tijdens de zomerperiode (augustus), in De Kettinghe bij regenweer.  Nog op zoek naar samenwerkingen en vrijwilligers die hier aan mee willen werken. Meer info bij Wouter Kennis.

Avondmarkt organiseren

Op woensdagnamiddag /avond  van 16u tot 20u. Locatie Heffen Dorp, De Kettinghe. Is ook een project bij Grond Der Dingen . Meer info in Het Neverending Park van 6 december tot 15 maart. Meer info bij Wouter Kennis Guido Dehollander.

Van het dorpshuis een jeugdhuis maken

Dit is ook een project bij Grond Der Dingen. Meer info bij Lutgart de Winter.

Zwerfvuilopruimactie

Elk seizoen, 4 x per jaar een opruimactie in Heffen organiseren. Stad Mechelen zorgt voor materiaal zoals vuilniszakken, grijpers en fluovestjes. Meer info bij Arlette Jacobs.

Leesclub

Lees je graag en/of veel en wil je daar op een aangename maar leerrijke manier over praten/discussiëren met gelijkgezinden door een aantal keren per jaar samen te komen ? Dan hebben wij misschien goed nieuws voor jou : bij voldoende belangstelling richten we in de (nabije) toekomst een leesclub op. Meer info bij Brigitte Debuyser.

Taallessen

Heb je interesse om op een aangename maar leerrijke manier je Engelse (spreek)taal te oefenen en ook uit te breiden ? Dan hebben wij misschien goed nieuws voor jou: bij voldoende belangstelling gaan we hier in de (nabije) toekomst samen aan de slag. Meer info bij Brigitte Debuyser.

Historische Wandeling

Het organiseren van een historische wandeling over Heffen.
Meer info bij David Wellens.