Schrijf je straat in voor Winterburendag

Ook dit jaar de kans om er een gezellige bijeenkomst van te maken met jouw buren.Via dit formulier kan je jouw straat, woonblok of een deel van je straat inschrijven. Je bestelt meteen ook het promotiemateriaal dat je nodig hebt om je buren uit te nodigen. 

  • Burendag heeft geen vaste datum, je kiest dus zelf een dag in de periode van vrijdag 23 december tot en met dinsdag 31 januari.
  • Inschrijven kan vanaf woensdag 23 november tot en met vrijdag 6 januari 
  • Bekijk de afspraken en alles je moet weten als je een Burendag organiseert.

Alle info over Winterburendag 

Wij doen mee met Burendag met ...

Soort inschrijving *

Contactpersoon

Adresgegevens 1
Mogen we je via dit e-mailadres op de hoogte houden van toekomstige burendagen of andere buurtinitiatieven? *

Wat gebeurt er met mijn aanvraag?

  1. We controleren of één van je buren je straat nog niet ingeschreven heeft. Als je straat al ingeschreven is, laten we je zo snel mogelijk iets weten.
  2. Als je inschrijving goedgekeurd wordt, valt er na enkele dagen een enveloppe met de affiche en uitnodigingen in je brievenbus. De uitnodigingen kan je gebruiken om je buren uit te nodigen. Zoek in je enveloppe niet naar de waardebon van Oxfam-Wereldwinkels. We werken niet met een papieren waardebon, maar met een lijst die we bezorgen aan de winkelmedewerkers van Oxfam.
  3. Je aankopen kan je afhalen in de Oxfam Wereldwinkel (Hoogstraat 59) op vertoon van jouw identiteitskaart en vermelding van de deelnemende straat. De actie is geldig tot 31 januari 2023. Tip: Ga naar de winkel van zodra je de enveloppe ontvangt. Zo spreiden we de aankopen van de deelnemende straten. Dat geeft de Oxfam-vrijwilligers de kans om de voorraad in de winkel op tijd aan te vullen.

Veel plezier!