Straatfeest Otterstraat 2022

Zaterdag 20 augustus hebben we met de buren van de Otterstraat in Battel - na het succes van vorig jaar - opnieuw onze burendag met straat BBQ gehouden.

 

In de loop van de namidden werden samen de tenten rechtgezet, tafels en stoelen bij mekaar gebracht en konden we starten.

 

De kinderen konden genieten van een stuk straat dat afgesloten was waarin ze rustig konden fietsen en met krijt tekenen op straat. Naast de kinderanimatie die aanwezig was hadden ze ook nog een fijn springkasteel ter beschikking waardoor de kids hun hartje hebben kunnen ophalen.

 

Intussen konden de volwassenen leren om een perfect served cocktail te maken. Desondanks dat onze ‘instructeur’ gehandicapt op een stoel moest blijven zitten heeft hij iedereen toch de kneepjes van het vak trachten bij te brengen en we moeten zeggen…ze waren lekker. Aansluitend konden we allen aanschuiven aan een overheerlijke BBQ. De akoestische muziekgroep die we geboekt hadden heeft last-minute afgehaakt omwille van een Corona-besmetting, maar we hebben uiteindelijk nog een bassist gevonden die enkele deuntjes kwam spelen op zijn gitaar en basgitaar. Tot in de late uurtjes hebben we het supergezellig gehad met onze fijne buren.