Rondom 't Veer - Jaarprogramma - Popupcafé rond duurzaam verwarmen

Het pop up café vond plaats op zaterdagnamiddag 25 juni in de Dobbelhuizen tussen de nummers 32 en 44. Het startte om 14u en het eindigde om 17u.

De voorbereiding gebeurde van 13 tot 14 u en de afbraak was beëindigd om 18u. De Dobbelhuizen was voor de gelegenheid afgesloten.

In tegenstelling tot de vorige editie was dit pop up café gekoppeld aan de communicatie van de duurzame projecten in de Dobbelhuizen. Het betreft de drie projecten voor duurzaam energieverbruik en het meetinstrument ‘de snuffelaar'.

Er was reclame gemaakt voor het pop up café op de algemene flyer en door digitale nieuwsflitsen. De communicatie van de duurzame projecten werd opgepikt door de GVA en door RTV.

Het event werd bezocht door een 60-tal personen. Alhoewel het aantal gering was, waren het zeer geïnteresseerde bezoekers. Ze kwamen immers bewust naar het event over de duurzame projecten. Voor elk project was ook een rondleiding en toelichting door de eigenaars voorzien.

Deze laagdrempelige activiteit, die weinig voorbereiding en nazorg vraagt, was opnieuw geslaagd. Het luik ‘duurzame projecten’ overstemde wel het pop up café, maar dit was natuurlijk niet erg.