Fiere vrijwilliger!

Alle organisaties en vrijwilligers zijn onmisbaar en mogen gezien worden. We leggen onze focus op wat vrijwilligers en organisaties verbindt. We doen dit via een Raamstickercampagne. We bieden gratis statische stickers aan die je zelf kan personaliseren, kleven en herkleven zonder de ondergrond te beschadigen.

Bestel voor 15 februari 2022 en je ontvangt de sticker ten laatste op 26 februari per post.  
Neem tijdens de week van de vrijwilliger (27/2 – 7/3/2022) een foto van de sticker, stuur de foto naar vrijwilligerspunt@mechelen.be en/of post op sociale media met #vrijwilligersorganisatieMechelen  #hierblijvenvrijwilligersplakken  #vrijwilligerspuntmechelen  #2800love 

Voor vrijwilligers:
Met de raamsticker "ik ben een fiere vrijwilliger" draag je de boodschap uit dat vrijwilligers onmisbaar zijn en stimuleer en motiveer je anderen om ook vrijwilligerswerk te doen. Je zet de organisatie die jij een warm hart toedraagt in de kijker. 

VRAAG HIER JOUW STICKER AAN


Voor organisaties:
Met de sticker "hier blijven vrijwilligers plakken" zet je zowel de werking als vrijwilligers in de kijker en maak je jouw organisatie zichtbaar als vrijwilligersorganisatie. De naam van een organisatie zegt voor buitenstaanders vaak weinig over de aanwezigheid of mogelijkheden tot vrijwilligerswerk.  

VRAAG HIER STICKERS AAN


Geen sticker besteld?

Vanaf 26 februari kan je de sticker ophalen in het Huis van de Mechelaar, Sociaal Huis en Het Predikheren.