Wie is Kristof Budts?

Kristof werkt als gezondheidswerker voor stad Mechelen. Hij werkt rond gezondheid in en voor de mensen van de wijk Nekkerspoel in Mechelen. Zo ontmoet hij elke dag boeiende mensen.  

Kristof vertelt over:

Wijkhuis Papenhof

"Persoonlijk kom ik heel graag in het Papenhof. Je wordt er altijd heel warm ontvangen en het is een plek om echt even tot rust te komen, en dat op een boogscheut van het stadscentrum. Het is ook de uitvalsbasis voor mijn werk rond gezondheid in de wijk Nekkerspoel. Van hieruit ga ik op huisbezoeken, ontvang ik buurtbewoners met vragen over gezondheid, en veel meer. Elke woensdagnamiddag houden Walter en Monik het café open en kan je aan democratische prijzen iets drinken, heel gezellig!"

#wijk #wijkwerking #nekkerspoel #gezellig #pintje 

Fietsknooppunt 57

"Sporten en bewegen in de buitenlucht is volledig mijn ding. Als ik wat meer tijd heb, ga ik lopen of fietsen. Meestal vertrek ik aan knooppunt 57. Dat is op de dijk ter hoogte van het Ice Skating Center en de UGC Mechelen. Het is een heel leuke plek om je route te starten, omdat je van daaruit het water kan volgen richting Muizen, Rijmenam, Hofstade, Zemst, enzovoort! Om uiteindelijk na de inspanning af te sluiten met een terrasje op de Grote Markt en helemaal te ontspannen."

#sport #lopen #fietsen #gezond #buitenlucht

 

The Box Mechelen

"Aan de andere kant van de stadskern, Mechelen-Zuid vlakbij de watertoren, vind je mij twee avonden per week terug in sportcentrum The Box. Ik geef er een groepslessenprogramma waar we oefeningen doen om de algemene conditie en spierkracht te versterken."

#sport #indoor #gezondheid 

Meer weten over Kristof en zijn werk?

Kristof deelt zijn tips om ook thuis voldoende te bewegen

Info over het project 'Bewegen op verwijzing'

Zelf meer bewegen met Kristof?