Wie is Anneleen G.?

Anneleen G., 40

"In Mechelen voel ik me echt thuis. Ik woon hier al jaren en zou hier niet weg willen. Mechelen is een echte kinderstad en er is dus heel veel te doen voor onze zes kinderen. Ideaal! Bovendien werk ik ook in Mechelen. Ik geef al jaren Nederlandse les aan anderstalige nieuwkomers in het Crescendo CVO. Dat vind ik zalig! Ik kom steeds weer met nieuwe mensen in contact en ik hoor verhalen over andere landen en culturen." 

  

 

 

 

 

"Lesgeven aan anderstalige nieuwkomers vind ik zalig!"

Anneleen vertelt over:

  • Het Speelgoedmuseum

"In het speelgoedmuseum gaan we terug in de tijd. We bewonderen, ontdekken, keer op keer. We gaan vooruit in de tijd. We verzinnen, creëren, keer op keer. Het speelgoedmuseum groeit met je kinderen mee. Groot en klein vergeten de tijd."

#ontdekken #spelen #museum #kinderstad 

  • Conservatorium Mechelen 

"Trots en dankbaar, dat was ik, toen ik ze zag optreden in de muziekschool. Trots op mijn kinderen voor hun inspanningen en gedrevenheid. Dankbaar voor de kans die ze krijgen om hun talenten te ontwikkelen en te werken aan zelfexpressie. En ik genoot met volle teugen van dit bijzondere moment."

#talenten #muziek #genieten #trots #fierheid #kinderen 

  • CVO Crescendo 

"Mensen met hun dromen, wensen, verlangens, plannen. Ze komen naar ons. Ze vragen. Ze leren. Ze groeien. Ze gaan. Wij blijven. Soms komen ze terug en vertellen over hun succes! Zalig!."

#leren #volwassenen #onderwijsopmaat #school #beleef

Meer weten over Anneleen en Mechelen

www.speelgoedmuseum.be

conservatorium.mechelen.be

www.cvo-crescendo.be