De Vergeten Groentenvrienden - Jaarprogramma : Straatfeest

Godzijdank zit het KMI er vaker naast dan Stevie Wonder op een darttoernooi. Er was tot de dag op voorhand onweer en regen voorspeld, maar de zon heeft de hele dag geschenen.
Het voetbaltornooi was, zoals verwacht, zeer spannend. Eerst een stevige opwarming door onze scheidsrechter, dan werd er in kleine ploegjes gespeeld. Eerst waren de -12 jarigen aan de beurt. Na afloop kreeg iedere deelnemer een medaille en werd de wisselbeker overhandigd. Na 2 maanden verhuist de beker zodat iedereen even kan opscheppen. De match voor de +12 jarigen werd verbeten maar sportief gespeeld.
Ondertussen werd er een workshop grime gegeven, toevallig of niet enkel aan mama’s met dochters. De voorbereide workshop ‘Hoe word ik een tijger?’, werd direct afgeserveerd en vervangen door ‘Hoe word ik een regenboogprinses?’.
Op de bbq was er zeer veel volk aanwezig, 120 man. De shiften om te bakken zijn prima verdeeld, net als de side dishes en de desserten die iedereen buurtbewoner had gemaakt.
Tijdens het eten hebben de organisatoren nog eens reclame gemaakt voor de komende activiteiten, en dan vooral om mensen aan te trekken om mee te organiseren. Voor de fakkeltocht hebben we nog niemand gevonden, maar aan de boekenkastjes willen de mensen van Villa VIP graag meewerken.
We hopen om op de buurvergadering in januari 2023 veel mensen te mogen verwelkomen. Daar zullen we brainstormen over nieuwe initiatieven.