Battel Boegeert - Jaarprogramma : Brommelmarkt

Het is ondertussen 3 jaar geleden dat we de Brommelmarkt in Battel hebben kunnen organiseren. We waren dan ook heel blij dat we ze nu terug konden en mochten organiseren.

We pakten zondag 19 juni 2022 in de Battelse Bergen, de Wolverbosstraat en het Arkkadeplein voor de twaalfde keer uit met de Brommelmarkt.

Langs de vele kraampjes passeerden honderden wandelaars. Wie graag in openlucht op zoek wil gaan naar bepaalde spulletjes kon bij ons terecht. Op een stevige regenbui in de voormiddag na, waren de weergoden ons weer gunstig gezind. Het evenement lokte dan ook weer dit jaar veel volk naar Battel.Op deze lokale en vooral gezellige rommelmarkt werd er veel verkocht aan betaalbare prijzen.

Enkele gesprokkelde reacties:

Lore  en Maud  kochten voor enkele euro’s aan een van de honderd standjes oude vinyl fonoplaten. “We gaan ze niet afspelen, maar wel onze slaapkamer mee versieren. Dat vinden we leuke dingen om op te hangen”, zegt Lore.” Versieringen kosten veel geld. Hier koop je het voor een appel en een ei”, merkt ook haar vriendinnetje op.

“Ik heb al heel wat speelgoed voor mijn kleinkinderen gekocht”, vertelt Annemie. “Tweedehandsspeelgoed kan je op markten zoals deze hier in Battel voor weinig geld kopen. De keuze op deze markt in Battel is elk jaar heel groot en alles is nog in goede staat. Een aanrader”, zegt Annemie.

We zijn met de fiets naar hier gekomen; nadeel is dat je niet té veel van al die mooie en leuke spulletjes die je hier op de kop kan tikken, mee naar huis kan nemen” zegt Hilde.

Volgend jaar hopen we op 18 juni 2023 onze 13de Brommelmarkt te organiseren!