dagvdvrijwilliger_koppelbeeld-boeket.png

Prijs voor de vrijwilliger

Vrijwilligers vind je overal. Denk bijvoorbeeld aan je buurvrouw die met de glimlach haar schouders onder elk buurtfeest zet. De materiaalman die leeft voor de ploeg. Het rekenwonder dat ervoor zorgt dat de rekeningen kloppen. Ze verdienen allemaal een bloemetje. Wil jij iemand extra bedanken voor haar/zijn engagement? Nomineer haar/hem dan voor de Prijs voor de Vrijwilliger 2020.

Iedereen die vrijwilligerswerk doet, kan genomineerd worden. Ook vrijwilligers of organisaties die niet in de kijker lopen of opvallen, maar die achter de schermen wel onmisbaar zijn. Een vrijwilliger die anderen motiveert, die kansen geeft of aandacht heeft voor kwetsbare mensen.

Vanaf dit jaar reiken we de Prijs voor de Vrijwilliger uit in zes verschillende categorieën. Per categorie zijn er twee prijzen. Een prijs voor een individu en een prijs voor een organisatie. Zo bekronen we in totaal 12 winnaars voor hun vrijwillig engagement.

Nomineer jouw vrijwilliger of organisatie tussen donderdag 5 december 2019 en vrijdag 17 januari 2020. De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de Week van de Vrijwilliger in maart.