pw18-werving-extra-groot-2.jpg

Plantjesweekend Kom Op Tegen Kanker 2018

Het Plantjesweekend van Kom Op Tegen Kanker

Het Plantjesweekend is een vaste waarde bij Kom op tegen Kanker. We zijn dit jaar al aan de 24ste editie toe! Tijdens het derde weekend van september (14, 15 en 16 september) vinden honderdduizenden azalea’s hun weg naar mensen die de strijd tegen kanker een warm hart toedragen. Een azalea kost €7.

Wie verkoopt de azalea's?

Duizenden vrijwilligers gaan van deur tot deur met de plantjes of richten een verkoopstand op, aan een grootwarenhuis of op een drukbezochte plaats. Zonder vrijwilligers zou er geen Plantjesweekend zijn.

De opbrengst van het Plantjesweekend gaat naar verschillende steun- en zorgprojecten voor kankerpatiënten gaat. Zo worden er bijvoorbeeld speciale activiteiten georganiseerd voor kinderen en jongeren met kanker. Een deel van de opbrengst gaat ook naar palliatieve zorg en lotgenotengroepen. 

Plantjesverkoop zkt. vrijwilligers

Zin om mee plantjes te verkopen? Dat kan. Je kiest zelf hoe lang je helpt: een paar uur, een namiddag, of zelfs een hele dag. Tijdens de verkoop draag je een badge waardoor je herkenbaar bent als officiële verkoper van Kom op tegen Kanker. En wees gerust, je staat nooit alleen aan een verkoopstand, je kan aansluiten bij mensen die al ervaring hebben. Bij hen kan je ook terecht met een eventuele vraag. 

Azalea’s verkopen is een prettige manier om je in te zetten voor Kom op tegen Kanker.
Doe je mee? Of wil je graag nog meer info? Neem dan contact op met serge.uytgeerts@mechelen.be of 0472 79 39 81. Lees ook hier de praktische regeling even na.
Ook op de algemene website van het plantjesweekend vind je nog extra informatie. www.komoptegenkanker.be/Plantjesweekend

 

Zelf iets organiseren?

Iets op poten zetten, vraagt wel wat inspanning.

Alle hulp is hierbij welkom, dat begrijpen we.

De stad ondersteunt vele projecten met: