kom-op-tegen-kanker.jpg

Plantjesweekend Kom Op Tegen Kanker 2020

Het Plantjesweekend van Kom Op Tegen Kanker

Het Plantjesweekend van Kom op tegen Kanker vindt dit jaar plaats op 18, 19 en 20 september. Dan trekken honderden enthousiaste vrijwilligers de baan op om azalea’s te verkopen.

Ook in 2020 zullen meer dan driehonderdduizend azalea’s hun weg vinden naar mensen die de strijd tegen kanker een warm hart toedragen. In 2019 verkochten alle vrijwilligers samen 339.310 plantjes, goed voor een recordopbrengst van 2.375.170 euro.

Elke verkochte azalea maakt écht een verschil. De opbrengst van het Plantjesweekend gaat naar verschillende steun- en zorgprojecten voor kankerpatiënten. Zo worden er onder andere speciale activiteiten georganiseerd voor kinderen en jongeren met kanker. Een deel van de opbrengst gaat naar palliatieve zorg en lotgenotengroepen.  

Vanaf begin september vind je alle verkooplocaties op www.plantjesweekend.be.

 

Plantjesverkoop zkt. vrijwilligers

Zin om mee plantjes te verkopen? Dat kan.

Je kiest zelf hoe lang je helpt: een paar uur, een namiddag, of zelfs een hele dag. Tijdens de verkoop draag je een badge of hesje waardoor je herkenbaar bent als officiële verkoper van Kom op tegen Kanker. En wees gerust, je staat nooit alleen aan een verkoopstand, je kan aansluiten bij mensen die al ervaring hebben. Bij hen kan je ook terecht met een eventuele vraag. 

Azalea’s verkopen is een prettige manier om je in te zetten voor Kom op tegen Kanker. 
Doe je mee? Of wil je graag nog meer info of weten hoe we tewerk gaan? 

Neem dan contact op met anne.wittevronghel@mechelen.be of 0477 97 48 42.

Ook op de algemene website van het plantjesweekend vind je nog extra informatie. www.komoptegenkanker.be/plantjesweekend