stroom_digitaal_koppelbeeld.jpg

Mee-stromen

Hoe wordt jouw leven makkelijker? En jouw buurt leuker?

Verzamel je veel afval? Wil je minder betalen voor water of energie? Wil je gezond eten, maar heb je weinig tijd om te koken? Verloopt je ochtend chaotisch? Heb je andere noden in je dagelijkse leven?

Van mei tot november 2018 werden de wensen en noden van buurtbewoners en -bezoekers in Bethaniënpolder-Auwegemvaart in kaart gebracht: aan de hand van een online-bevraging, een papieren bevraging met mini-dagboek en buurtonderzoek, huisbezoeken en  enkele doelgroepgerichte sessies ism buurtorganisaties zoals J@M en ROJM.

De online-bevraging blijft openstaan tot het einde van het project, zowel voor bewoners als de bezoekers van de buurt. Ook de raamposter waarmee je materialen of talenten kan delen met je buren kan je nog krijgen. Want we willen blijvend in gesprek gaan met alle Mechelaars.

Doe mee aan de bevraging

Ieder die het project wil volgen, of actief wil deelnemen aan één van de labo’s, is welkom op de Facebookgroep "Deel je buurt: Bethaniënpolder-Auwegemvaart." Je kan je naam ook doorgeven via mail aan julie.poppe@mechelen.be 

Waarom zou je deelnemen?

Omdat de resultaten van dit project het leven van jou en de andere Mechelaars aangenamer en makkelijker wil maken! Dus, aarzel niet en STROOM mee! Want dit is jouw kans om bij te dragen aan een circulair Mechelen.