In je dorpshuis - Heffen

Boekenruil en bibpunt Heffen

ontmoetingszaal De Kettinghe

wegens verstrengde coronamaatregelen gesloten  

Bibpunt blijft gesloten  : binnenbrengen bibboeken is ook niet mogelijk


BBoekenruil De Kettingheijna iedereen heeft er, boeken die eens gelezen ergens staan te bestoffen. Als iedereen die boeken op één rek plaatst dan krijg je een enorme boekencollectie. We zetten de deur open zodat iedereen kan komen snuffelen tussen de boeken. En voilà, dan ontstaat een boekenruil voor jong en oud.

Niet alleen om een boek te ruilen, maar ook voor een gezellige babbel ben je welkom. Wij zorgen voor sfeer en gezelligheid.

Tot snel?

 

Voor Heffen zoeken we nieuwe vrijwilligers die bereid zijn op woensdag of een andere dag de boekenruil en bibservice open te houden in De Kettinghe.  Geinteresseerd? contacteer me via rita.verbergt@mechelen.be of kom op woensdag langs.

 Boekenruilkastjes

Stad Mechelen plaatst overal boekenruilkastjes.
Heb je ze al gezien, in Heffen staan er twee:

  • In het midden van het dorpsplein,
  • Aan kapel Ten Doorn hoek steenweg op Heindonk 

Het werkt net als in de boekenruil: als je een boek meeneemt, kan je hem terugbrengen nadat je hem gelezen hebt of ruil je het voor een ander boek. 

De boekenruil in Heffen werkt samen met de Doorlaerboekenhoeve, Ten Doorn 9, ook daar kan je boeken ruilen. Zeker de moeite om eens langs te gaan!  

Veel leesplezier !

 

Heffen On Earth

Veel Heffenaars hebben ideeën om het leven in Heffen aangenamer,  gezelliger en leuker te maken. ‘Heffen On Earth’ brengt deze mensen en hun ideeën samen. Zo geven we een positieve impuls aan de dorpswerking in onze buurt.

Heffen on earth flyer