dmmds2.jpg

Volg de gratis workshop 'De Mensen Maken de Stad' bij Vormingplus

Wat is jouw favoriete plaats in Mechelen? Welke gebeurtenis of herinnering wil je erbij vertellen? Tijdens de workshop 'De Mensen Maken De Stad' ga je in gesprek met andere Mechelaars en deel je herinneringen, anekdotes en verhalen over Mechelen.

Wil jij jouw stad op een andere manier ontdekken en nieuwe mensen leren kennen? Schrijf je dan snel in voor een van de workshops via de website van Vormingplus.

 

Praktisch

De Mensen Maken de Stad en Vormingplus regio Mechelen organiseren samen twee workshops. Iedereen is welkom om aan te sluiten op 30 januari of 3 maart. Deelnemen is gratis.  

 

Enkele reacties

“De workshop 'De Mensen Maken De Stad' brengt mensen dichter bij elkaar. We delen immers dezelfde stad, maar gaan er op een andere manier mee om. Ik leerde heel wat nieuwe plaatsen kennen en wou meteen op verkenning in een stad waar ik al zoveel jaren woon!” - Jeannine, vrijwilligster bij AMAI.

“Door de verhalen op het platform krijg je een beeld van hoe het is om in andermans schoenen te staan. Nog mooier zou het zijn als het niet bij online surfen blijft, maar mensen elkaar ook in het echt meer ontmoeten.” – Enya, deelneemster aan de Train the Trainer.