stroom_digitaal_koppelbeeld.jpg

Buurt- en Stroomfeest 22/06/2019

Op zaterdag 22 juni 2019 organiseerden we een Buurt- en Stroomfeest op het grasplein achter sporthal Winketkaai. Een moment voor buren om elkaar beter te leren kennen, bij te praten of deel te nemen aan activiteiten.

Activiteiten

Rommelmarkt

Vanaf 13u. Vind leuke spulletjes die je buren verkopen voor een prikje. Iedereen mocht spullen verkopen.

Kookworkshop van FoodWIN

Vanaf 14u. Op muziek en onder leiding van een ervaren kok van WOW Food maakten we samen een warme vegetarische maaltijd met voedseloverschotten. Dit was plezier maken en  voedselverspilling tegengaan in één klap. We maakten een pasta en couscousmaaltijd. Deelnemers bracht een potje mee voor overschotjes.

Gratis warme maaltijd

Van 17u tot 18u. We aten op wat we samen gekookt hadden in de namiddag. Ook wie niet deelnam aan de kookworkshop was welkom om mee aan tafel te schuiven

Animatie en muziek

Doorlopend. Muziek vrolijkte het feest op, danspasjes waren welkom. Kinderen konden naar hartenlust spelen op de springkastelen en langsgaan bij de schmink- en tattoostand. J@M verkocht drankjes en frietjes met halal curryworst.

 

Het buurtfeest werd georganiseerd i.s.m. buurtbewoners en onderstaande partners.

 

Stroom is een project van Vlaanderen Circulair i.s.m. Stad Mechelen en wordt mede mogelijk gemaakt door CECI Interreg Europe.