panoramabeeld-burendag-2.jpg

Schrijf je straat in voor Burendag 2019

Schrijf je straat in vanaf 12 april

Vanaf vrijdag 12 april kan je jouw straat inschrijven via dit webformulier. Je kan enkel de straat inschrijven waar je zelf woont. Wij bezorgen je affiches en uitnodigingskaarten om je buren uit te nodigen. Geef dus zeker aan hoeveel uitnodigingskaarten je nodig hebt om je buren uit te nodigen. Van zodra het promotiemateriaal in je brievenbus valt, kan je al je buren uitnodigen. Het doel van Burendag is om bekende en onbekende buren samen te brengen. 

Wat verwachten we van jou?

Als je een Burendag organiseert in jouw straat, nodig je ook de mensen uit jouw straat* uit. Je krijgt daarvoor een A3 raamaffiche en het gevraagde aantal postkaarten om je buren uit te nodigen. In ruil ontvangt je een waardebon van 25 euro** om te besteden bij de OXFAM Wereldwinkel Mechelen Centrum, 

Burendag komt niet in aanmerking voor een aanvraag tot bewonersinitiatief.

*Als je in een hele lange straat, (bv Leuvensesteenweg, K. Albertstraat,…), in een groot woonblok of in landelijk gebied woont, meld ons dan voor welke huisnummers jij Burendag wenst te organiseren.

**Indien je voor minder dan 25 euro aankoopt heb je geen recht op terugbetaling van het resterende bedrag niet in geld en niet in een nieuwe waardebon. Twee of meerdere straten die samen Burendag wensen te vieren mogen bonnen cumuleren om gezamenlijk aankopen te verrichten.

 

 

 

Zelf iets organiseren?

Iets op poten zetten, vraagt wel wat inspanning.

Alle hulp is hierbij welkom, dat begrijpen we.

De stad ondersteunt vele projecten met: