sint-romboutstorencaikonproducties_toerisme_mechelen-613.jpg

Burendag Film(t)!

Burendag film(t)!

Dat het gezelligheid troef is op Burendag in jullie straat willen we best geloven. We mochten de voorbije jaren al genieten van verschillende sfeerbeelden, fotoreportages en andere creatieve uitspattingen. Bezorg ons een kort en krachtig Burendag 2018 promofilmpje van max 3 minuten.

Breng jullie Burendag in beeld op zijn zotsts, oep ze Mechels, gewoontjes, … Kortom hoe jullie Burendag beleven in jullie straat. Uiteraard staat er een beloning te wachten op de 3 inzendingen die het meest overtuigen. Drie goed gevulde feestpakketten ter waarde van 150, 100 en 50 euro kunnen jullie volgend straatfeest of burendag de nodige glamour brengen.

Hoe kan jouw straat winnen? Plaats voor 11 juni 2018 het filmpje van max 3 min. op je Facebook, Instagram of Twitter met de hashtag (#) #burendag2018. Let wel op dat je dit openbaar plaatst. Met dit te delen geef je Stad Mechelen de toestemming dit filmpje te gebruiken. Dus vergeet niet te melden aan je buren dat ze gefilmd worden. We maken de winnaars bekend op donderdag 12 juli 2018.

Zelf iets organiseren?

Iets op poten zetten, vraagt wel wat inspanning.

Alle hulp is hierbij welkom, dat begrijpen we.

De stad ondersteunt vele projecten met: