Afspraken Winterburendag

  1. Een bewoner schrijft zijn/haar straat in voor Winterburendag. Een bewoner kan alleen de straat inschrijven waar hij/zij zelf woont. Een andere straat inschrijven kan dus niet.

  2. Elke straat kan maar één keer inschrijven. Je kan vooraf controleren of je straat al ingeschreven op dit kaartje. Is je straat toch dubbel ingeschreven, dan laten we jou zo snel mogelijk iets weten.

  3. Wie zijn straat inschrijft, doet ook zijn best om zijn/haar buren uit te nodigen. Hiervoor krijg je een enveloppe met een A3 raamaffiche (max. 10 ex/straat) en uitnodigingskaartjes in diverse talen (max. 100 ex/straat).

  4. Alle deelnemende straten kunnen aankopen doen voor een bedrag van 25 euro bij de Oxam Wereldwinkel Mechelen Centrum in de Hoogstraat 59.  We werken niet met een papieren waardebon maar met een lijst die we bezorgen aan de winkelmedewerkers van Oxfam. Bij vertoon van je identiteitskaart (van de organisator) en met vermelding van de deelnemende straat kan je dan ter plaatse je aankopen doen. 
    Koop je voor minder dan 25 euro? Dan heb je geen recht op terugbetaling van het resterende bedrag, niet in geld en niet in een waardebon. Twee of meerdere straten die samen Winterburendag willen organiseren mogen cumuleren om gezamenlijk aankopen te verrichten. 

  5. Winterburendag komt niet in aanmerking voor een aanvraag tott buurtengagementsnetwerk (BEN) .